info about chronicle

Status
Not open for further replies.
#4
Ελα τι έχουμε εδώ?Φυσικά και παρακολουθώ τον σέρβερ και τις κινήσεις σας όπως πάντα.Να αναπτύξω πάλι τις πολυ σωστες εκθέσεις ιδεών για τον σέρβερ οπως παλιότερα? η θα κάνετε πάλι του κεφαλιού σας με τις γνώστες συνέπειες μετά να κλείνετε σε λίγους μήνες?Λοιπόν εν συντομία είτε κάνεις classic με το τελευταίο update Χ3.Είτε κάνεις interlude Χ1(ναι Χ1).Γιατί οτιδήποτε διαφορετικό από αυτά τα δύο θα είναι απλά αποτυχία.Και μην μου πεις πάλι εν έτη 2018 ποιος θα παίξει Χ1 γιατι όλοι οι ρωσικοί σέρβερς interlude βγαίνουν σε Χ1 πια.Κάτι που φτάνουν 75 level σε 4-5 ημέρες έτσι και αλλιώς οι καμένοι.Και ελπiζω να μην έχεις στο interlude τα αρχεία του τελευταίου σέρβερ γιατί ήταν από τα lidl.Και τέλος αλλα όχι ασήμαντο.Πλήρωσε για ένα σωστό protection.Μην σε χακάρουν όπως παλιότερα.Αλλά ούτε να ξεκινήσεις βδομάδες αργότερα επειδή τρως ddos.Κάνε και μια ριμαδό-διαφήμιση.από 30κ views στους παλιότερους σέρβερς τώρα έχεις μόλις 1κ.

Αντε να δω τι θα ανακοινώσεις ...άμα ανακοινώσεις γιατί το αργείς πολύ.....και χαιρετισμούς στον κολλητό που πήγε αγγλία....ξέρεις εσύ ;)......
 
#8
Λοιπόν για να μην έχεις ακόμα ανακοινώσει τίποτε σημαίνει ότι μάλλον το ψάχνεις ακόμα....Οπότε με εξαναγκάζεις να σε βοηθήσω με μια μικρή έκθεση ιδεών γιατί βλέπω να φεύγει ο σέρβερ άκλαυτος.
Καταρχήν το σημαντικότερο όλων τι chronicle να στήσεις τον σέρβερ. Σε προηγούμενο μου πόστ ανέφερα interlude Χ1. Αναθεωρώ όμως, καθώς ψάχνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και όχι μια μεσοβέζικη λύση.Και εξηγούμε.Eάν κάνεις τον σέρβερ πάλι interlude(δεν το συζητάω για κάτι μεταγενέστερο καν) θα τραβήξεις μεν κόσμο αλλά αυτός ο κόσμος όπως σου είχα πει και τα προηγούμενα χρόνια θα ανέβει γρήγορα λόγω των ευκολιών που έχει το interlude και μετά θα βαρεθούνε και θα φύγουν. Το interlude όταν το παίζαμε στον καιρό του στον official τον έβγαλε easy η ncsoft για να τραβήξει νέους παίκτες να ανέβουν fast να μας φτάσουν. Για έναν private σέρβερ δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί δεν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Γιαυτό πολλοί ρωσικοί μεγάλοι σέρβερς όπως σου ανέφερα τους σηκώνουν σε X1.Αλλά δυστυχώς και πάλι επειδή όλοι μας το έχουμε λιώσει το chronicle ανεβαίνουμε σφαίρα ακόμα και με X1. Mage class έφτανε 75 σε 2-3 μέρες. Έκανε μετά με την clan toi rbs,και τέλος ακόμα πιο γρήγορα το sub.και ήταν έτοιμος Nobless.Δηλαδή ακόμα και X1 σε δυο μήνες τερμάτιζε τα πάντα και βαριόταν και εφευγε. Που ποτέ δεν βγαίνει καθαρό X1 μιας και θα βάλετε και premium exp.Άρα μιλάμε για X1.5.

Οπότε εάν όχι interlude τότε τι? Η λύση είναι μια....classic.....To classic είναι ένα chronicle που δεν έχει πολυπαικτεί. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 1-2 private σέρβερς παγκοσμίως που να αξίζουν με classic αρχεία. Άρα δεν υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Επίσης εάν το φτιάξεις σωστά θα κρατήσει αρκετό διάστημα. Το καλύτερο είναι να αρχίσεις με classic 1.0 όπου το μέγιστο λέβελ είναι τα 50 και φαρμάρεις cruma tower και έξω από antharas lair(dragon valley). Δεν έχει φυσικά ούτε το antharas lair(είναι σε μεταγενέστερο update).Τότε μετά από 3 μήνες που θα έχουν όλοι ψιλό φτάσει 50 λέβελ(γιατί στο 1.0 ανεβαίνει δύσκολα)και αφού θα το έχεις ανακοινώσει από την αρχή του σέρβερ, βγάζεις το update 1.5 που πάει το μέγιστο λέβελ στα 75. Και μετά από 3 μήνες ούτω καθεξής βγάζεις το 2.0 και μετά το 2.5 κτλ. Έτσι θα κρατήσεις έναν σέρβερ ζωντανό για έναν χρόνο ολόκληρο(αν όχι για παραπάνω). Εκτός εάν δεν το θέλετε αυτό να γίνει και σας συμφέρει να κλείνει κάθε 3 μήνες....

Και εφόσον τον ξεκινήσεις λοιπόν classic 1.0 τι rates πρέπει να έχει? Είχα προαναφέρει πιο πάνω X3 αλλά και πάλι αναθεωρώ. Στο official classic έφτανες mage class 60 λέβελ σε 5 μήνες χαλαρά και σόλο....(στο 1.5 update). Άμα το έκανες λοιπόν Χ3 και με premium θα πήγαινε Χ4-Χ5. Δηλαδή θα πετύχαινες το ίδιο αποτέλεσμα σε 1 μόλις μήνα. Όπου είναι λίγο διάστημα προφανώς. Το πιο ιδανικό λοιπόν είναι το Χ1(όπως ο official) όπου με 50% premium θα πήγαινε Χ1.5 .Τώρα επειδή όντως κάποιοι θα το θεωρήσουν πολύ hardcore για private σέρβερ, θα πω τελεσίδικα το Χ2 όπου με premium +30% θα παει Χ2.6 . Οχι οτιδηποτε πιο μεγαλο rate.


Λοιπόν δεν γνωρίζω εάν προλαβαίνεις να σηκώσεις classic μέχρι τέλος του Μάρτη όπως είπες η εάν προλάβεις να βρεις καν τα files να τα πάρεις, αλλά καλύτερα τώρα να πεις "παιδιά θα σηκώσουμε τελικά τον σέρβερ τέλη Απρίλη να πάρουμε classic files" , παρά να σηκώσεις κάτι χίλιο-παιγμένο όπως το interlude.

P.s.1: Άμα δεν έχεις καλό αντί-ddos ότι και να σηκώσεις πάλι fail θα είναι......
 
#12
Αγαπητοί χρήστες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σύντομα θα υπάρχει νέος BNB Server τον Μάρτιο του 2018

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
#17
Εκ της διευθύνσεως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο εν λόγω admin την ημέρα που αναρτήθηκε το post ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών
 
Status
Not open for further replies.
Top